Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Scheldekwartier

Projecten

Het Scheldekwartier, wat gebeurt daar ...? Van alles! Van evenementen in de Timmerfabriek tot maritieme activiteiten in Het Dok. Van nieuwe woningen Bestevaer tot het bouwen van zorgwoningen aan Het Dok.
Een aantal projecten vindt u terug op onderstaande 3d kaart (zie 'Op de kaart').

Lopende projecten

De lopende projecten zijn:

Op de kaart

  • De projecten die op de kaart van het Scheldekwartier zijn weergegeven, zijn groen omlijnd en lichten groen op als u er met de muis overheen gaat;
  • Als u op het betreffende project klikt, verschijnt een pop-up scherm met aanvullende informatie. Klikt u vervolgens op 'meer informatie', dan verschijnt de projectpagina (dit kan ook een pagina zijn van een externe partij, zoals de projectontwikkelaar);
  • Deze kaart voldoet niet aan de Webrichtlijnen/WCAG 2.1. Als u de kaart niet kunt lezen, neemt u dan contact op met de gemeente Vlissingen (Projectsecretariaat Scheldekwartier) via telefoonnummer 14 0118.
     

Vlog wethouder J. De Jonge

Wethouder de Jonge heeft het beleidsveld 'Ruimtelijke Ordening' in zijn portefeuille, waar ook het Scheldekwartier onder valt. Via vlogs neemt hij u mee in de ontwikkelingen en (bouw)activiteiten die in de wijk plaatsvinden. In woord en beeld praat hij u op deze manier regelmatig bij over alledaagse zaken en bijzondere gebeurtenissen op en rond het Scheldekwartier.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor een volgende vlog? Laat dit de wethouder dan weten via e-mail sec@vlissingen.nl.